how to develop own website

De resultaten laten zien dat... 

Eigenwijz 4uit!

Patricia de Ruiter is het gezicht achter Eigenwijz 4uit! Vanaf jongs af aan wil zij al werken met kinderen en kinderen helpen waarbij leren niet vanzelfsprekend is. Van dichtbij heeft zij gezien wat het met een kind en familie doet, wanneer een kind door bijvoorbeeld ADHD/Dyslexie niet goed kan meekomen op het reguliere onderwijs en pesten daardoor op de loer komt te liggen en dat heeft haar passie aangewakkerd. 
Remedial Teacher

In 2008 heeft zij de opleiding Onderwijs assistent afgerond, hier vond Patricia niet de voldoening in die ze hoopte te krijgen; ze wilde meer. Patricia heeft toen besloten meteen na de studie te beginnen aan de PABO, deze heeft ze in 2013 mogen afronden. Tijdens de studie wist Patricia al dat dit voor haar niet voldoende was. Ze wilde het verschil uitmaken voor die kinderen in de klas die het moeilijk hadden. Voor ze met de opleiding Remedial Teacher begon heeft ze 2 jaar ingevallen op scholen in alle groepen. In 2015 heeft ze de opleiding Remedial Teacher afgerond en direct doorgegaan met cursussen en opleidingen bij Beeld en Brein®. Medio september 2015 opende Eigenwijz 4uit! haar deuren voor grote en kleine kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben om mee te komen in het onderwijs.


"Ik wil het verschil uitmaken voor kinderen die met moeilijk hebben op school op wat voor manier dan ook en weer een lach terug toveren op het gezicht van die kinderen"

Visie
Ik vind het belangrijk dat onderwijs aansluit bij uw kind, maar in de klas is dit niet altijd mogelijk. De groepen zijn groot en binnen de groep zijn meer kinderen die specifieke behoeftes hebben. Dit is een gemiste kans en wordt er niet alles uit uw kind gehaald wat erin zit. Door aan te sluiten op de denkstijl van uw kind kunnen wij begeleiding op maat aanbieden, zodat uw kind de tools krijgt om die in de klas toe te passen en zo beter in staat is de lessen te volgen. Ik kijk naar wie het kind is, wat hij of zij goed kan, wat de talenten zijn en hoe je er het beste op kun aansluiten en de talenten kunt benutten, op deze wijze kunnen we eruit halen wat erin zit.
Natuurlijk is het achterhalen van het basisprobleem daarbij van belang. Vaak blijkt dat bij leer- en gedragsproblemen een heel ander probleem aan de basis ligt. Door eindeloos met het kind rijtjes en sommen te oefenen, wordt het basisprobleem niet aangepakt en zullen de eventuele vorderingen relatief zijn.
Eigenwijz 4uit! heeft als doel om de achterstand weg te werken, zelfvertrouwen te vergroten én het basisprobleem te achterhalen en aan te pakken! We gaan Eigenwijs vooruit! 

Begeleiding op maat
Het onderwijs is talig ingericht. Voor veel kinderen is dit geen probleem, maar sommige leerlingen kunnen door hun eigen wijze van informatieverwerking het onderwijs niet goed genoeg volgen en komen in de problemen. Niks lijkt deze kinderen te helpen vooruit te komen. Vaak zijn deze kinderen beelddenkers en verwerken informatie op een andere wijze dan taaldenkers. Door de leerstof aan te bieden op een manier die bij uw kind past en door uw zoon of dochter handvatten te geven waarmee hij of zij wat mee kan, kunnen grote sprongen vooruit gemaakt worden op een eigenwijze wijze. Eigenwijz 4uit biedt Remedial Teaching, trainingen en coaching aan.

Eigenwijz 4uit! is voor leerlingen van de basisschool en voortgezet onderwijs en is gevestigd in Leeuwarden in een huiselijke sfeer!. Vraag naar de mogelijkheden.

bewegend leren

De resultaten laten zien dat... 

  1. ... Kinderen vooruit gaan in hun resultaten op school 
  2. ... Zich zelfverzekerder gaan voelen
  3. ... Opener worden
  4. ... Zich beter kunnen concentreren
  5. ... Beter kunnen samenwerken
  6. ... Plezier hebben!
geregistreerd leerkracht
beelddenk coach
beelddenk specialist

VOLG ONS!

Contact

Vletstraat 10c
8937AV Leeuwarden
Email: info@eigenwijz4uit.nl
Telefoon 0650234811

Overige info

KVK nummer: 64005887
BTW nummer: 198203974B01
IBAN: NL87 INGB 0006919307