free site builder

De resultaten laten zien dat... 

Beelddenktrainingen

beelddenken

Beeld en Brein ® schoolbasis wordt individueel gegeven of in kleine groepjes van minimaal 4 en maximaal 6 kinderen. In verband met de ruimte geld vol=vol. De workshops in groepjes zullen plaats vinden op woensdagmiddag en gaan door bij voldoende aanmelding. Om ervoor te zorgen dat groepjes goed op elkaar afgestemd worden is het raadzaam om van de voren een intake onderzoek af te nemen, op deze wijze kunnen groepjes effectief gevormd worden wat ten goede komt aan het effect van de training! Het is ook mogelijk zelf een groep samen te stellen! Vraag naar de mogelijkheden. De individuele trainingen zullen op afspraak gegeven worden en worden ook meer afgestemd op uw kind! 

Wilt u ook dat uw kind weer plezier in school krijgt? 

Beeld en Brein® Leren motiveren is waardevolle bagage voor uw zoon of dochter. Waarom? Leren is het meest effectief wanneer uw kind wilt leren. De motivatie moet van binnenuit komen. Deze workshop biedt in 6 sessies uw kind de intrinsieke motivatie!

Waarom Beeld en Brein® Leren motiveren?
•Uw kind krijgt inzicht in eigen leersysteem!
•Er word door oefeningen gewerkt aan de samenwerking van de ogen!
•Uw kind leert de Beeld en Brein® leerstrategieën en zijn toepassingen!
•Uw kind ontwikkelt intrinsieke motivatie!
•Uw kind leert keuzes maken en doelen stellen!
•Uw kind krijgt praktische handvatten om huiswerk efficiënt te plannen!
•Uw kind krijgt inzicht in voeding, slapen en bewegen!

Deze workshop is geschikt voor kinderen op het voortgezet onderwijs en vormt een basis waar uw zoon of dochter zijn of haar hele leven plezier van zal hebben.

voortgezet onderwijs
Organisatie
Beeld en Brein ® leren motiveren wordt individueel gegeven of in kleine groepjes van minimaal 4 en maximaal 6 kinderen. In verband met de ruimte geld vol=vol. De workshops in groepjes zullen plaats vinden op woensdagmiddag en/of vrijdag middag en gaan door bij voldoende aanmelding. Om ervoor te zorgen dat groepjes goed op elkaar afgestemd worden is het raadzaam om van de voren een intake onderzoek af te nemen, op deze wijze kunnen groepjes effectief gevormd worden wat ten goede komt aan het effect van de training! Het is ook mogelijk zelf een groepje samen te stellen! Vraag naar de mogelijkheden. De individuele trainingen zullen op afspraak gegeven worden en worden ook meer afgestemd op uw kind!

De resultaten laten zien dat... 

  1. ... Kinderen vooruit gaan in hun resultaten op school 
  2. ... Zich zelfverzekerder gaan voelen
  3. ... Opener worden
  4. ... Zich beter kunnen concentreren
  5. ... Beter kunnen samenwerken
  6. ... Plezier hebben!

VOLG ONS!

Contact

Vletstraat 10c
8937AV Leeuwarden
Email: info@eigenwijz4uit.nl
Telefoon 0650234811

Overige info

KVK nummer: 64005887
BTW nummer: 198203974B01
IBAN: NL87 INGB 0006919307