Into Bounce® Leren in bewegen

amp template
In het onderwijs wordt men steeds meer bewust dat bewegend leren werkelijk helpt! Waarom? Tijdens het bewegend leren worden verschillende gebieden in de hersenen geactiveerd. Hierdoor blijft de leerstof beter hangen.
Maar wist u ook dat bewegen ook voordelen heeft bij oogproblemen, sociaal- emotionele problemen zoals faalangst en gedragsproblemen? Into Bounce® leren in bewegen is één van de mogelijkheden bij Eigenwijz 4uit! Door de verschillende oefeningen op de trampoline leert uw kind zijn of haar eigen lichaam kennen, krijgt uw kind betere controle en worden de linker- en rechter hersenhelften beter aan elkaar gekoppeld. Ze gaan beter samen werken. Veel kinderen hebben al verbluffende resultaten met deze methode laten zien en hebben door de oefeningen te doen grote stappen gezet in het onderwijs.
Into Bounce® leren in bewegen laat goede resultaat zien bij kinderen met fixatie disparatie. De ogen worden getraind om beter samen te werken en geeft bij het doorzetten van de oefeningen voor thuis al snel resultaat. Maar ook kinderen die onzeker zijn en zelfs faalangstig zijn komen met de oefeningen letterlijk steviger te staan.
De trampoline kan ook ingezet worden tijdens de reguliere Remedial Teaching om leerstof in te oefenen. Kortom; Deze methode biedt vele mogelijkheden en is naast effectief ook nog leuk!
De begeleiding met de trampoline wordt individueel aangeboden en duren een uur. Tijdens de begeleiding wordt er een half uur tot drie kwartier gewerkt met de trampoline en het andere half uur wordt verdere ondersteuning geboden.
Mogelijkheden zijn:
•Into Bounce® + Visuele training
•Into Bounce® + Faalangst reductie
•Into Bounce® + Beeld en Brein® leerstrategieën
•Into Bounce® + Werken aan achterstanden (Remedial Teaching)
Voor het beste resultaat is het van belang dat de huiswerkopdrachten ook gedaan worden!
leerproblemen
bewegend leren

De resultaten laten zien dat... 

  1. ... Kinderen vooruit gaan in hun resultaten op school 
  2. ... Zich zelfverzekerder gaan voelen
  3. ... Opener worden
  4. ... Zich beter kunnen concentreren
  5. ... Beter kunnen samenwerken
  6. ... Plezier hebben!

VOLG ONS!

Contact

Vletstraat 10c
8937AV Leeuwarden
Email: info@eigenwijz4uit.nl
Telefoon 0650234811

Overige info

KVK nummer: 64005887
BTW nummer: 198203974B01
IBAN: NL87 INGB 0006919307